Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitna ursäkter

Jag vill inte längre 

höra dina slitna ord

 

dina smutsiga ursäkter

salta tårar

som rinner ner mot skäggstubben

 

 

Dina ord faller av mig

mitt kardborre

är slitet

och ingenting fastnar längre

 

 

inte ens sanningen 




Fri vers av Patrick K
Läst 407 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-17 23:45



Bookmark and Share


    EMITSTI
Fängslande text! Och följande ord fastnar djupt:

\"Dina ord faller av mig

mitt kardborre

är slitet

och ingenting fastnar längre\"

Men oj vad sista meningen gör ONT! Varför finns det slut som sanningen inte rår på?
2007-12-20

  Agnes Scott
Dina ord fastnar och griper tag. Tycker om ditt språk, det liksom flyter på av sig själv, och det är lätt att ta till sig. Grym dikt. Känner igen mig.
2007-12-18

  AneLa
Jättebra patrik ! :)
2007-12-18

  charlotte hedendahl
Väldigt bra skrivet! Känns äkta!
2007-12-18

  Matilda Linnéa Tinér
gillar att du använder dig
av ordet kardborre
det gjorde mycket
iaf för mig:)
2007-12-18

  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet!
2007-12-18

  Sadhistory
Oj, jag njuter, så bra skrivet.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K