Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kärlek


kärlek

kärleken är svår kärleken är lätt men det beror på vem du har sett




Fri vers av erdina
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-12-18 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erdina