Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om mit land


mit land

kosovo är mit lan
och jag vill hola d i min hand
ventar och flur för mit lamd men
snälla griga hjälper inte åt för sen
har ni inte kärlek kvar




Fri vers av erdina
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-12-18 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erdina