Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kärlek


fin du är

fin du är söt du är
seg att du är kär
med känlan
vi vilar på med känslan vi älskar
men kärlek ar alltid vari svår när vi har ett sår




Fri vers av erdina
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-12-18 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erdina