Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag tycker egentligen inte om den här texten, jag var liten)


picture (not so) perfect

ingen mat på hela dagen
duscha
raka
borsta tänder noga
ta något för andedräkten
foundation
puder
plocka ögonbrynen
fyll i ögonbrynen
svag ögonskugga
lite kajal
fem lager mascara
lite glitter
undersöka
ser det bra ut?
ta bort lite
lägga till lite
rouge
nej det blev för mycket!
rosa lipgloss
lite till
posa lite för dig själv
linnet som för sex månader sen var fyra storlekar för litet
och jeansen som var för små i sjuan
dyra, använda-en-gång-skor
står framme och väntar på fötterna
tupera håret
men inte för mycket då ser det konstigt ut!
lite till går det faktiskt
och så hårspray
massor av hårspray
inte låta frisyren falla ner efter halva tiden
så kan man ju inte ha det
dom största ringarna i öronen, silver
halsband, silver
något armband också
silver
eller nej, inga armband
en av de dyra handväskorna
mobilen är det enda som ryms ungefär
på med de dyra, använda-en-gång-skorna
sista kollen i spegeln
ger sig själv en recension
öppnar dörren och går ut
komma småspringande tillbaka,
tar något mer för andedräkten
kollar i spegeln igen
tvekar lite
inget glömt nu va?
så ut och iväg














fastna bara inte på bild
då lyser ditt tomma leende
dina tomma ögon
igenom fasaden




Fri vers av murmeldjuret
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-18 16:40



Bookmark and Share


    pika
ja, det är hårt att vara fjortis. :<
2008-02-17

    ingvar VIP
Mycket, mycket bra!
2008-01-20

    Trast
Återigen. Fin satir som känns. Tomheten ekar. Skickligt.
2008-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Enormt!
Precis så tror jag att många upplever det. Bakom glittret.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

murmeldjuret