Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filibuster


Såsåså- fjädra dig! putsa din skrud!
Uppställning framför kameralinsen.
Lys och gnistra - vrid och vänd.
Spänn stämbanden. Vässa pennan.
Det finns de som bedåras av dina konster.
Dock inte jag! Det är bara yttre prål
utan själ och innehåll.
Duperingskonsten hanterar du till
bristningsgräns och fulländning.
Men sanningen är en och odelbar.
Du är bara en simpel filibuster!
Ingenting annat. Repliker stulna från
kloka tänkare och lätt kamouflerade
för att passa in i din kvasipsykologiska värld.
Du är så lätt att genomskåda.
Men fortsätt du, jag följer dig på avstånd.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-12-18 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP