Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eldhärd


dansar
eldfängd dans
på markens
glödheta matta

flammor stiger
oberäkneligt
bränner under
fotens nakna sula






Fri vers av Marreb
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 15:30



Bookmark and Share


  Paedur
Passionerad intensiv upplevelse. Elden säger så mycket och kräver absolut närvaro. Larz Doorsreferens tyckte jag gav den en ny dimmension också.
2008-01-18

  Tosan VIP
Mycket vackert beskrivet om ett inte alltför vilsamt tillstånd...
2007-12-20

  Larz Gustafsson VIP
For the music is your special friend
Dance on fire as it intends
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb