Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tom


orden saknas

tanken är tom




Fri vers av Marreb
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-21 17:15



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Så skönt. Ibland.
2009-06-25

  En strimma av guld
Vila, meditera och låt tystnaden komma så kommer orden igen. Jag väntar tålmodigt.
2009-03-24

  tom boreland
en som komplimang
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb