Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vs. Då

om jag hade orden kvar
de där rätta orden som har riktig betydelse

och om jag hade känslorna
andra än de där mörka jag helst bara viskar om

och om jag hade ...?
i motsats till mitt invanda ...!

Då hade jag kanske haft en svag, dåsig möjlighet
att nästan beskriva skuggan av dig
som jag ser dig
som precis allt
och ingenting

som himlen
i kontrast till
ett enda dammkorn
flytande på vinden
helt osynlig
mot himlen

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen