Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla varför vill du inte förstå


Hur mycket jag än anstränger mig,
skriker
förstår du aldrig
Eller du vill kanske inte förstå
Ser du inte smärtan i mig?
Mörkret som omluter mig?
Men nej,
Du tar inget på allvar


Jag skriker på dig, jag slår dig, Kysser dig
Allt för att du ska förstå hur jag mår

Allt känns så falskt
Du är ingen och allt
Aldrig att du förstår
Varför förstår du mig inte
Vill du bara inte förstå?

Alla gånger jag väntat på dig
Med lycka och längtan, frustration och sorg
När jag står och vinkar dig till mig
Men snabbt du redan skrattar med människor kring dig


Mer jag försöker, mindre jag får
Jag orkar inte med detta mörker
Vad ska jag göra för att få dig att förstå!!








Fri vers av regnigvår
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnigvår
regnigvår