Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion

Denna passion, som så ypperligt rinner av dina läppar

droppar av ditt svallande hår

över din kropp

smekandes, älskandes

 

Skör vätska

flyter över din mage

rött som blod, men tunnt som vatten

 

Formar ord på papper

ord av rödaste rött

 

Ren kärlek,

Ren flytande passion. 




Fri vers av Patrick K
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-21 02:11



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ljuvligt passionerat precis som det ska vara!
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K