Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp på gång - oj oj sa hjärnan och satte igång hela minnesbanken. Och nu ska ni få höra ett och annat. . .




Kampen går vidare

 

Aldrig aldrig aldrig ger vi upp

sjöng hela demonstrationståget i Barsebäck

RÄDDA HAGA

skrev vi på plakaten

Avenyn 18 ockuperades

och står ännu kvar

Mullvadsoperan, Tältprojektet och Nationalteatern

. . . . . och ni som var med

Känner ni lukten

Känner ni fightarandan

som aldrig någonsin dör




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-21 13:04



Bookmark and Share


  aftermath
klart vi inte ger upp
kampen har börjat
2007-12-27

  Ronny Berk
må alla goda krafter samverka för sajtens lyckosamma framtid...
allt för den underbara möjligheten få skriva och vänskapa...
2007-12-25

  jardan
bra rutet, vi är många.........vi är ...
2007-12-21

  -Jokke
tillsammans är vi starka!
kollektivet lever
må det aldrig dö
2007-12-21

  © anakreon VIP
Vi äro tusenden!!!
Carl-Erik
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP