Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har varit med om det och kanske fler med


Svårt känsla

Vi fann varandra
Men till vilken nytta
Jag älskar dig men samtidigt gillar jag en annan
Jag e så ledsen men jag vet inte vad jag ska göra
Jag vill inte förlora dig men jag har samtidigt känslor med en annan
Jag är blind och kan inte se vad som är rätt
Jag vart så sårad tidigare så jag vill inte såra någon annan
Vad ska jag ta mig till
Jag har känslor men snart blir det inget kvar
Jag tinar bort men vad ska det känna nått till
Jag måste se sanningen och välja rätt även om det är svårt och fel
Mitt hjärta kommer att brista samtidigt som någons annans hjärta kommer att krossas
Jag fann kärleken men till vilken nytta
Jag älskar dig men samtidigt en kompis till dig och mig
Jag är blind och kan inte välja
Jag försöker men det går inge bra
Kärleken har aldrig varit lätt men vem har sagt att livet är lätt då
Jag har hinder men kärleken är mitt största hindret
Jag hoppas jag kan välja rätt och inte fel
Jag vill inte förlora någon




Övriga genrer av flora
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-12-24 20:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett dilemma.
Jag tror att kärleken som sådan är enkel.
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

flora