Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är du?


Vem är du?

När ljuset är borta undrar du vem du är
När mörkret faller är du vilsen

När ljuset faller på ditt leende tycker folk du är söt och du mår bra,
Men inombords skriker du efter hjälp

Du har tappat din balans mellan mörker och ljus.
Du har ett leende men du vet inte vad ett leende betyder

Folk runt omkring ser dig och vet vem du är
Men att lyssna på dom är ingen idé tycker du pga allt som hänt

Saker du tycker är kul gör du som vanligt men när du får en ensam stund med dig själv börjar du plocka isär det i molekyler och sopar undan det.
Saker som man ska ta lärdom av ex. problem/misstag gör du samma sak med, molekylerar dom och sopar under mattan.

Det lyckliga du gör ska vara fina minnen
Det dåliga som inträffar ska vara en drivkraft att fortsätta kämpa framåt

Vem är du? Vad vill du? Var är du?

Svaren vilar inom dig men du måste själv klättra ut ur skalet och finna ditt bo.
Ingen vill se dig lida, Ingen vill se dig gå bort och låsa in dig. Ingen vill du något ont.

Börja se din omkring och ta för dig mer av livet innan det är försent!

We All Love You And You Know It!




Fri vers (Fri form) av flora
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-09 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flora