Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heart broken

It's easy to fake 
It's hard to make it real
What would happend if everything hurt 
I can not explain the hurt in my body
Can someone help me heal
Can someone take this pain from me
I want to love but

It's easy to fake
It's hard to make it real

What would happend if everything hurt
I can not explain the hurt in my body

Can someone help me heal
Can someone take this pain from me

I want to love but the feeling is gone
Why is it so HARD!

The heart is pumping so hard that i can't breath
I will soon fall down in the darkness

Take me to the heaven and heal my wings
Take me down to hell and let me find my heart

I hear the ocean call my name
The ocean will swallow me

Översättnig

Det är enkelt att låsas
Det är svårt att göra nått riktigt

Vad skulle hända om allt gör ont
Jag kan inte förklara smärtan i min kropp

Kan någon läka mig
Kan någon ta bort smärtan

Jag vill älska men känslan e borta
Varför är de så SVÅRT!

Hjärtat pumpar så hårt så ja kan inte andas
Jag villsnart falla ner i mörkret

Ta mig till himlen och läk mina vingar
Ta mig till helvetet och låt mig finna mitt hjärta

Jag hör havet ropa mitt namn
Havet vill svälja mig




Fri vers (Fri form) av flora
Läst 246 gånger
Publicerad 2012-02-12 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerlig bön å förbön brukAR HJÄLPA MIG!
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

flora