Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love Please

Det grå vädret idag beskriver bäst hur jag känner mig när du inte är här.

Sommarens varma dagar visar hur jag känner när du är med mig.

Lika stadig som berget är min kärlek till dig.

När solen går upp så vill jag dela det med dig.

För det var du som fick solen i mitt liv att gå upp.

Älskar dig som tusen månar lyser.

Kan offra allt för att få vara med dig en sista sekund.

Kärlek är mer än bara ord.

Dagens blomma är mitt leende för att du kom och tröstade mig till sömns.

Jag fick somna tryck i din famn <3




Fri vers av flora
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flora