Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi önskar oss

Snuttefilten
är
på rätt
plats

Stjärnor
faller
och önskningar
slår
in

Tomten är avslöjad
men det
gör
ingenting

Dramaten får vänta
när barnaögon lyser
förväntansfullt

Far fick sin macka
med skinka och stark
senap
inklusive sill
med snaps

Då var barnaögon redan
mätta
på ljus

En stjärna faller
och vi önskar oss
en

god natt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-24 23:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och en dag kommer liemannen på besök.
2007-12-25

  © anakreon VIP
Brett leende!
Carl-Erik
2007-12-25

  Night Soul Woman
Underbart . . .
så vackert skrivet:)
God Jul och godnatt . . .
*applåd*
2007-12-24

    Nattviol
ja - ett viktigt dagsverke
är fullbordat!
detta att lura skiten ur våra
älskade barn...
*S\'
men du skrev fint!
alla som har barn önskar
sig en

go natt!
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan