Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se i våra hjärtan - en sonett

 

Så många ord här på sidan har skrivits,

ja, så många ord som glädje har spritt,

ord som varit glada, klätt sig i vitt,

ord som ut från hjärtan så rikt har givits.

 

Tänk så mycket det ut ur vrårna klivits,

blyga ord som här lärt sig vandra fritt,

ja, som annars kvar i lådan blivit,

där stannat och ju till glömska snart drivits.

 

Över ödet det nu fällts mången tår,

ty sajten är en vän vi vill ha kvar,

alla tummar vi nu håller så hårt.

 

Vi hoppas att vi en present snart får,

en som ska glädja alla och envar,

att sajten stannar, ej från oss går bort.

 

 




Bunden vers (Sonett) av Lena K Nilsson VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-12-26 08:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En av de finaste sonetter jag läst...applåder bokmärke...för här vibrerar känslorna..här forsar längtans gyllne flod rakt in mot hjärteroten och ger mod och näring att bevara hoppet!!!!Tack
2007-12-26

    Noomi
åh så fint skrivet..
jag håller naturligtvis alla tummar jag har..
2007-12-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Absolut!!!!!
2007-12-26

  Maria Zena Viklund
så vackert skrivet, applåder!
2007-12-26

  "Silver" VIP
Första sonetten jag sett om detta viktiga ämne. Kändes gott att läsa; applåd och bokmärke!
2007-12-26

    Cajsa
Jättefint skrivet, jag hoppas verkligen att sajten blir kvar, blir så tomt annars
2007-12-26

    sunnanvind
Så fint skrivet! JAg är med o hoppas o håller tummen!/Sunnan
2007-12-26

  Lena Renman
Håller också tummar och tår.
Lena
2007-12-26

    Maria Malm
Vi får hålla tummarna!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP