Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans

~~~

Någonstans under vår skira hud
slår våra hjärtan i takt
Någonstans i våra innersta av väsen
andas vi åt varandra
Någonstans färdas du i riktning mot mig
och jag mot dig


Någonstans där mötas vi två




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 662 gånger
Publicerad 2005-05-18 09:18



Bookmark and Share


    carimba
tvillingsjälar... vackert
2005-05-21

  Dilsewat
Och någonstans i dikten, slår mitt hjärta i takt med dess ords rytm...

vackert skrivet...
2005-05-19

  Cattis Rönn
Härlig dikt om hur hjärtan slår i takt...Bara njuter av att läsa den...en favvis!!
2005-05-19

    sphinx
Vacker text! Så här är, eller ska kärleken va... oavsett relation. Finns inget annat kritisera i denna text. En favorit.
2005-05-18

  swimsus@gmail.com
Pararella universum tankar-någonstans-.
Underbar reflektering..Jag kommer också att tänkapå 2 metiorer i kollisionskurs med varann..
2005-05-18

  stannar kvar
Vacker och gripande. En skön känsla i språket.
2005-05-18

  stella
Så luftigt och vackert...En sanndröm om framtiden, tiden som inte finns.BRA!
2005-05-18

    ej medlem längre
hoppet finns! vackert och berörande..
2005-05-18

    ej medlem längre
Väldigt vackert, gillar det där att båda två färdas emot varandra genom hela texten
2005-05-18

  Rasmus Tegebjer
en text fullt med hopp underbart fint.. :)..
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan