Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter pung t slut

Jag är bara en liten skit


med en stor käft

men den här sidan

har fått mig att lyfta


vad händer nu.....???





Övriga genrer av ospray
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-26 19:16



Bookmark and Share


  aftermath
vi lyfter och strävar vidare mot en god fortsättning
sidan måste finnas
2007-12-27

  Ronny Berk
låt alla goda krafter samverka för poeters överlevnad och lyckosamma framtid...
2007-12-26

    Maria Malm
Vi får hoppas att detta ine är slutet..att fortsättning följer..
2007-12-26

  Lyckohäxan Enediel
Lite tålamod så kommer allt säkert ordna sig :) 15 januari senast skulle väl besked komma?
2007-12-26

  ospray
Inte vet jag
men vi måste hoppas

vad gör vi utan denna sida

snälla snälla tänkt om låt oss
behålla poeter.se vårt andra hem
2007-12-26

    Anonym Ängel
ska sidan forstätta ändå?
2007-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Du flyger!
2007-12-26

  Bjarne Nordbö
Nu händer det att sidan fortsätter.
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray