Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ändrade lite efter objekt3:s kommentar .. ;)


Är jag död eller levande?




Jag vet inte, har ingen aning.








Är jag död eller levande?

















































eller drömmande..?












Fri vers av linneeas
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-12-27 11:05



Bookmark and Share


  objekt3
eller drömmande? ;D:D
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

linneeas