Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle vilja våga mer.

Jag skulle vilja våga mer,

skulle vilja.


Synd att jag inte kan bara..




Fri vers av linneeas
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-20 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneeas