Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsafton

ett år är snart slut
ett nytt år börjas på
så mycket som förändras
av ett enda klockslag




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 920 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-29 19:11



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
sant Gunilla- väl uttryckt
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson