Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan gränser

 

Gränsen för min kärlek

till dig

börjar

där dina drömmar

slutar

 




Fri vers av Patrick K
Läst 424 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-12-30 20:12



Bookmark and Share


    vide
gränslöst.... vackert :-)
2008-01-04

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och ömsint skrivet. Applåderar!
2008-01-02

  Manal
bara heelt underbart!
2008-01-01

    Nattviol
och där dina drömmar
slutar
.
.
.
möts vi...
2007-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Inte ens himlen är gränsen...
2007-12-31

  charlotte hedendahl
Blir glad och vram inombords,av dessa vackra rader!
2007-12-31

  Blomster
Åter igen ett \"wow\"! Förstår inte hur du lyckas med att krypa in under skinnet på mig och ge mig rysningar om och om igen - \"bara\" genom dina ord! Du har säkert hört detta många gånger förut: hur kan en så ung person som du är skriva såna här texter?! Hur som, underbara ord!
*applåder i massor*
2007-12-30

  albertina
häftiga ord som får mig att bli alldeles snurrig hihi =)
2007-12-30

    Bodil Sandberg
Enormt vackra rader ur hjärtats djup Patrick!!!
2007-12-30

  Lyckohäxan Enediel
Ah helt gränslöst vackert!
2007-12-30

  prinscess VIP
så otroligt vackert skrivet såsom bara du kan
strålande
2007-12-30

  Louise. J
\"Gränsen för mig kärlek
till dig \"
Ska det inte vara min? ;) Skit samma, denna kortisen va verkligen jätte bra.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K