Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till min son på andra sidan stranden



Älskade vän
Vi saknar dig så
Jag tror aldrig jag kan förstå
Inte fullt ut
Att din tid här hos oss är slut

För mig är du ute och reser
Du reste till evigetens land
Den har en annan strand

När skeppet du tog försvann i horisonten
Dök det upp i åsyn från en annan strand
Stranden som tillhör evighetens land

Där blev du välkomnad
Av de du redan känner
Och av alla nya vänner

Älskade vän
En resa med skeppet även jag får
Men det kan dröja veckor, månader, år
Då får jag åter höra din röst och får se dig
Jag får känna din doft när du kramar mig.

Aldrig ska vi sluta älska dig!

Kram Din Mamma





Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 693 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-31 13:18



Bookmark and Share


  Sirpa .H
Berörande, vacker och så sorglig!

*Kramar om*
2008-08-26

  SusanneStrömstedt
Kramar om//Susanne
2008-01-30

    Lindizz
fint, känner hur tårar rinner...
2008-01-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Orden tar,
i en far,
förstår hur,
Du det har...
2008-01-01

  Michaela Dutius
Underbart fin Gunilla.
Tack för att du delar detta med oss som är så fyllt av kärlek sorg och vishet
2008-01-01

  charlotte hedendahl
Du rör mig till tårar,med detta fantastiskt vackra,men väldigt sorgliga brev till din saknade son!
2008-01-01

    sunnanvind
Ett så fint brev från dig till din älskade son...
2008-01-01

  Teresia Ridell
Så sorgsamt vackert.
2008-01-01

  Markattan
En vackert brev
till en älskad och saknad son.
2007-12-31

  isabel louise
åh så fint skrivet..får tårar i ögonen..
2007-12-31

    Cajsa
Fint skrivet till din son, kram
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson