Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oregerligt sluddrat uttal



vi finns inte
... otänkbart

vi är inte
... ofattbart

vi kommer aldrig vara
... ofrånkomligt

vi är motsättningar
... obetalbart

vi färdas åt olika håll
... omätbart

vi existerar inte
... ohållbart

vi kan inte
... outhärdligt

vi faller

aldrig

igen
... oöverlevbart


/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen