Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helande

~~~

havet, saltstänk och
solens värmande strålar

helar sargad själ


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 548 gånger
Publicerad 2005-05-19 09:31



Bookmark and Share


    carimba
inget har en så läkande kraft som naturen.
2005-05-21

    barroom_hero
Så sant...och jag borde veta, som har havet precis utanför fönstret. :)
2005-05-19

    sphinx
Yes... ! En mkt bra haiku!
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan