Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breven från mitt inre




jag skriver brev som
aldrig kommer fram
jag skriver dem i mitt inre
med känslor som bläck

min penna är ett rostigt svärd
smitt av tiden men
slipat i erfarenheter

för varje ord varje rad
minns jag det jag glömt
att komma ihåg

att skiljas i frånvaro
denna omöjliga närhet
att försöka förmedla det
ord inte kan uttrycka

jag avslutar alltid mina brev
med en summering av
det jag inte kan minnas

jag lägger ned min penna
och drömmer
om förgängligheten













Fri vers av J A Nicander
Läst 775 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-03 02:12



Bookmark and Share


    Lindizz
vilken kanon text, så bra!
2008-02-15

    Cajsa
Bra skrivet
2008-01-03

  issac.a.m
vackert..
2008-01-03

  Sanningsägaren VIP
väldigt vackert
dina ord som en skjuten pil
kommer aldrig tillbaka
då vi inte ens vet
om de är sagda
2008-01-03

  Michaela Dutius
En helt ljuvlig text med all den smärta och glädje och erfarnhet som livet ger och som vi bär med oss i varje ord
2008-01-03

    Nattviol
en underskön beskrivning
av allt inom oss
som inte blivit ´postat´
härlig!
2008-01-03

  bo.rackson
En skön och mjuk text att läsa och ta till sig...
M.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander