Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsol

Det underbaraste som finns,
är att få somna i dina armar,
och se,
när jag vaknar,
att du fortfarande finns där,
Vid min sida.

Ser på dig,
min underbara älskade,
hur du andas,
dessa lugna andetag.
Din mjuka andedräkt,
mot min varma kind.

Kryper närmare,
känner din lena hud.
Känner din närhet,
ditt hjärtas starka slag.

Morgonsolens varma stålar,
smyger in,
mellan gardinerna.
Dansar,
över väggarna.

Jag blundar,
somnar,
för att sedan,
få vakna igen.

Öppna ögonen,
vakna,
vid sidan om dig.




Övriga genrer av Emelie Hjärtström
Läst 585 gånger
Publicerad 2008-01-03 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hjärtström
Emelie Hjärtström