Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta ner

Du vet att du inte orkar mer.
Din kropp säger ifrån.
Sluta .

Kan du bara inte stanna?
Sakta ner.

Låt din kropp få vila.
Ta den tid du behöver.
Slappna av.

Låt andra ta hand om dig.
Det behöver du.

Du gör dig själv illa.
Lägg av.
Sakta ner.




Fri vers av Emelie Hjärtström
Läst 573 gånger
Publicerad 2007-10-11 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hjärtström
Emelie Hjärtström