Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du .

Det finns en plats,
vart jag alltid känner mig trygg.
Vart jag aldrig känner mig ledsen.
Aldrig ensam.

Det är hos dig,
i dina starka armars trygghet.
Där kan jag vara mig själv,
utan att skämmas.

Bara vara mig själv.
Vara lycklig.
Älska, och bli älskad.

Det är du som får mig att känna mig hel igen,
när jag känner mig krossad,
när mitt innre har rasat samman.

Det finns ingenting jag hellre vill,
än att spendera mina timmar tillsamans med dig.

Med dig vill jag vill dela på all min värme,
all min glädje.

Jag vill dela på dina sorger,
få dem att kännas lättare.

Med dig vill jag dela mitt liv,
och min lycka.

Tillsammans ska vi gå genom livet,
med ett leende på våra läppar,
och våra händer knutna samman,
i kärlekens namn.

Jag hatar att se dig gå,
även om jag vet,
att vi snart ses igen.

Jag älskar dig




Fri vers av Emelie Hjärtström
Läst 635 gånger
Publicerad 2007-10-11 16:48



Bookmark and Share


  Malinboll
Riktigt bra skriven, gillar den! Känner igen mig mycket i den! :)
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hjärtström
Emelie Hjärtström