Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hagelstorm

Duckar
för
Hagelpuckar

Gömmer mig för din knivskarpa
karisma

bakom

en snöhög

vaknar av att du juckar

i sömnen




Övriga genrer av lilla t
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-03 21:36



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Egentligen en \"omöjlig\" språkmix, just därför så oerhört intagande!!!!! Charmigt !!
2008-01-04

    Bögen
Också ett sätt att bli väckt...!
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t