Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten pendang till Mangals \"För dina gnistrande ögons skull...\".


Glimten i dina ögon

Glimten i dina ögon

var inbjudan till en fest

där jag fick vara

mig själv.



Och som jag var.




Fri vers av Anders_A
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-04 08:42



Bookmark and Share


  Kristina Olsson
Kort och träffsäkert
\"och som jag var\" - fullträff!
2008-03-17

  Mangal VIP
Det är sköna grejjor att få vara sig själv. Fest. Kul med pendanger. Undrar varför vi inte kan vara oss själva och glittra med ögonen? Skulle vilja ha sett dig på festen!
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A