Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren är på väg happy happy sun sun eller var det fun fun :)


en lek

Genom livet reser du
Vi lever bara här och nu
Du vill utforska och upptäcka
Alltid en ny dag att väcka
Du ger allt på livets scen
Du är ditt universums sken

Du vill bara ha mer
Nya mål vart än du ser
För dig är allt en lek
Du härskar på ett discotek

Alla andra lever ett vanligt liv
För dig är inte det ett alternativ
Du har aldrig kunnat vara som andra
Därför har ni aldrig funnit varandra
För allt ska vara så stort och exklusivt
För dina energier och själ är explosivt

Du vill ha mycket mer
En sol och gud som ler
För dig är livet en lek
För vardagen är för blek

Du binder dig aldrig
Relationer är ett krig
Du är en själ i fred
Den vandrar i led


Du vill ha allt och mer
En lek utvecklas till fler
För dig är det bara en lek
Ett liv utan sorger och svek

Du föddes för lekens skull
Du lever under en måne så full
Du har en huvudroll
Du är texten på en paroll
Ingen som helst kontroll
Och det är det som är kärnan
Mycket mer sex för hjärnan
Underbart brinner flammar
Det andra är kolpelare som ramlar




Fri vers av PPQ
Läst 372 gånger
Publicerad 2004-03-29 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ