Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de som söker men aldrig har funnit


Kärleken inom dig



Hur du än letar kan du aldrig finna
det du inte känner igen inom dig

Du kan bara finna det du vet något om
allt annat är ett blint famlande i mörker

Jag pratar om kärleken till dig själv
så tänd kärlekens låga inom dig

Se hur den drar till sig nära och kära
De vill vara i ditt ljus och de kommer frivilligt

Utan ansträngning får du allt du önskat
kärlek kommer för att värma sig i ditt vackra sken




Övriga genrer av Anette R
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 14:45



Bookmark and Share


  Louise. J
Vackert vackert..
2008-01-05

    Höstljus
Bra,sant å vackert.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Anette R
Anette R