Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död mans hand

Till pappa,

Tänk så länge sedan det var
som jag höll din hand
jag var så liten och rädd ibland
Nu tar jag din hand

Lika liten är jag nu
Under en sekund hoppas jag
att du ska sluta din hand om min
Ta bort min rädsla
och känna att jag är dig nära

Jag drömde i natt
att du höll min hand
så hårt som om du aldrig tänkt
släppa taget

Men jag vet att det bara är en liten stund
den där lilla sekund då jag hoppades så

Du lämnade allt precis som det var
och det enda jag har kvar
är drömmen inatt då jag kände att du var mig nära




Fri vers av Anette R
Läst 154 gånger
Publicerad 2007-09-16 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette R
Anette R