Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat min barndomsvän Lasse som bara blev 4 år gammal


Svarta hål

När vatten tar någon med sig
Tiden upphör
Bara en blå mössa vittnar
om att något ohyggligt har hänt
Vi kämpar mot tiden och skräcken

Jag skriker ut min förtvivlan
och förbannar att du sjunker
i detta svarta hål

Varför??
Vattnet har inget svar




Fri vers av Anette R
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette R
Anette R