Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av liv

Här slutar spåren
Vart går jag nu?

Jag går fram och tillbaka
söker bland buskar och gräs

Jag ser spåren efter dig
De leder ingenstans

Allt är slut
spåren...livet

Höstregnet sköljer blodet bort
ditt blod...mitt blod

Din smärta är över
min börjar nu

Var är du...är du här?
Hoppas du är där

Utan dig går jag vidare
följer mina inre spår




Fri vers av Anette R
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-09-16 17:59



Bookmark and Share


    Oprofessionell
\'\'
Utan dig går jag vidare
följer mina inre spår\'\'

så himla talande är dessa rader, sjukt bra
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Anette R
Anette R