Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En anonym berättelse...

... du envisades med att höra

I drömmen är jag bara en
fd älskare
utan namn & charm

Din anonyma älskare
när du själv inte ville vara med
Eller ens nöja dig med
de nya programmen som visades

En tablå utarbetad och formad
för ditt liv
Tillskriven en fd älskare
utan namn & charm

Släck ned gatlamporna och
fånga in skenet inunder
ditt täcke mamma brukade
bädda ned dig med

I drömmen är jag bara
en fd älskare
utan namn & charm

Till din egna sinnesförlust
föblir jag bara tanken
som släpades in i ljuset
men som aldrig stannade kvar

Inte ens sängen kunde
locka mig till skratt
och recepten du gav
inkluderade 4 tårar
I brist på ägg och socker

Jag stannade kvar
mellan raderna
Medans du bläddrade vidare
och kunde glömma bort oss

Men det är lungt, älskling!
Jag täpper till hålen i jackan
med din kyla för att klara
vinterns kalla nätter

För vem behöver drömma
om en fd älskare
utan namn & charm

Vi måste ändå snart
hänga av oss halsdukarna igen

... och väva in oss i sjalar




Fri vers av Jonas Carlsson
Läst 691 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 16:13



Bookmark and Share


  octobertragedy
jag älskar den här. jag älskar det vemodiga med att släppa taget, så tolkar i alla fall jag den. snyggt!
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Carlsson
Jonas Carlsson