Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror jag skulle vilja lämna den här utan titel.


Jag ser ditt namn

Jag ser ditt namn
och känner mig rädd
Aldrig beredd
på det här




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 739 gånger
Publicerad 2008-01-06 16:23



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en viss rädsla för att tala eller möta någon
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson