Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort, om tyngden i vårat vara.


lkgiltlliga äng

Vi längtar ej längre,
bryr oss inte,
dygnet saknar gränser.
Sakta lunkande på en stig
mellan daggiga ängar.
Där framme,
en evighet,
skymnd i dimma.
Minnen har tynat bort.
Bakom oss
ligger rester av hopp.
Vi måste hitta hem.




Prosa (Prosapoesi) av sloburn
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-01-06 19:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En fin beskrivning av den längtan som finns där i djupet.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

sloburn
sloburn