Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vackra, härliga, självklart kling av vemod.


inre stillhet

Skönjer du inte den,
mjukheten kring världen?

Du kanske hittar värme,
från den nedgående kvällssolen?

Säg,
är inte evigheten mindre,
när du är ensam,
ute på havet?

Och vem,
snälla du,
väcks av minnen
bortom mörkrets ridå?




Prosa (Prosapoesi) av sloburn
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sloburn
sloburn