Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite ljus...


se mot längtan

Jag ska åka iväg,
försvinna in i trygghet.

Väntan, närhet, längtan.

När våren kommer,
dväljs jag ej i minnen.

Mörker, tomhet, aversion.

Under trädets susande grenar.
En värld börjar där borta.
Ensam i ljuset,
under dessa blommor, vilar min framtid.




Prosa (Prosapoesi) av sloburn
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-25 12:46



Bookmark and Share


  McShorty
Mästerligt!
2008-04-26

  Larz Gustafsson VIP
En värld börjar där borta.
Ensam i ljuset,
under dessa blommor, vilar min framtid.

Makalös poesi.
I synnerher: En värld börjar där borta.

Stort!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

sloburn
sloburn