Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort, om skörheten i livet


skör

Sanningens yta,
en mörk hinna.
Mitt trasiga skinn,
detta väsen av sorg.

En spegel mot ondskan.
Alla bråddjupa ärr.
Mitt yttre skal,
denna lilla bit,

av en inre evighet.




Prosa (Prosapoesi) av sloburn
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-06 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sloburn
sloburn