Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tufft att veta...

Att trots man kämpar så hårt

har jag ännu inte fått ~ tillit...

Svårt när man kämpar mot sin osäkerhet

att fortsätta kämpa...

Att inte falla tillbaka

och bli den osäkra bleka...

Jag har bett ~

tro på mig...

Men ännu vågar ~ inte tro

att jag är någon annan...

Förlåt min osäkerhet

förlåt den bleka...

Brister ut i vansinne

grubblerier och illdåd...

Skriker gråter

snälla ~hör mig...

Osäkerheten

tar mig i hand...

Vandrar bort

för att inte våga igen...

Varför hörde ~ inte mig?

Varför vågar ~ inte?




Fri vers av Spir@
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-07 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@