Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en Dikt...

Likt dagens drömmar
flyr orden över pappret.

För att bli något vackert

längtansfullt.

För att sprida värme

behag.

För att beröra

omtanke.

För att sprida ljuset
i mörkrets stjärnor.




Fri vers av Spir@
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-08 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@