Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansikten

Under ett hastigt ögonblick
trodde hon sig
känna igen

för en kort sekund
trodde hon sig möta
en saknad blick

innan

sanningen stack hål
på såret, som gick upp

igen

kände hon smärtan
hon lät den rinna undan,
torkade upp, tills nästa

ansikte

väckte henne
i bara för en 
tusendels sekund
av likhet
i anonymitet

gick hon




Fri vers av Rosen VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-08 21:00



Bookmark and Share


  aol
så smärtsamt griper den tag denna fina livspoesi
2008-01-23

    ej medlem längre
Fint skriven, och sorglig. Många bär på sorg och kan känna igen sig i detta.
2008-01-10

  Ronny Berk
vackert och välskrivet som poesi men berörande i sin sorgens och smärtans ansiktslösa anonymitet...
2008-01-09

  prinscess VIP
smärtsamt att läsa
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP