Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

Han stod där

med ryggen emot,

bet sig i läppen.

 

 

Ögon som tåras 

av den kalla vinden,

och känslorna som bubblar upp.

 

 

Klumpen i halsen

som bara växer,

nästan brister.

 

 

Knutna händer i fickorna

vita knogar

 

 

Kalla andetag

rinnande näsa

röda örsnibbar

 

 

 

 

Vänder sig sakta om

mot mängden

inte alls redo

för vad som komma skall 

 

 

 

 

 

 

- Hej, vill du vara med? 




Fri vers av Patrick K
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-09 19:36



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hej patric du berör mig med dina starka ord det gör ont i mig när
jag föreställer mig vad du har kanske vart med om

Jag vet hur det känns

mvh Anna-Karin
2008-02-02

  Michaela Dutius
Slutet gott allting gott- men nej- det är inte sant- lidandet innan var för stort.
Väl poetat!
2008-01-10

  Erik L
Det var ett oväntat slut, som också gör hela dikten. Det väcker ett hopp.
2008-01-10

    eva m h
En oväntad och glädjande avslutning på en skildrad verklighet för många barn!
2008-01-09

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet, applåder!
2008-01-09

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt starkt skrivet och slutet ger mig en väldigt hoppfull känsla!
2008-01-09

    Bodil Sandberg
Utanförskapets dystra sanning..men här viker det tragiska för den oväntade stund av glädje...Jättebra fångat ögonblick!!!
2008-01-09

  ia VIP
just det där att vänta sig något o så blir det tvärtom, att någon äntligen ser..
sorglig på ett sätt, du tar upp en viktig sak, men oxå full av hopp.
lysande
2008-01-09

  prinscess VIP
stark text
med inneboende styrka
och att våga
2008-01-09

    Louise B
okej, oväntat slut. men bra bra bra bra rakt igenom bra. vet inte vad jag ska säga mer. man måste våga för att vinna.
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K