Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig är du


skimret av snö i fullmånens sken,
gnistrande, mystiskt.

en kvardröjande doft
av en ros i skymningen.

vågornas brus
när de rullar in över stranden.

vindens smekning
mot min hud.





Övriga genrer av Piraya
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-09 21:18



Bookmark and Share


  Sadhistory
Åh så vackert
2008-01-10

  NågonAnnans
vackert!
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Sanslöst lockande!
2008-01-09

  prinscess VIP
o vad poetiskt vackert
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya