Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om Förälskelse, Kärlek och Sorg

Om man är förälskad är man galen.
Och det finns inge botemedel mot galenskap.

Om man är kär är man obotligt sjuk.
Och alla vet ju att det inte finns några medeciner mot en obotlig sjukdom.

Om man har ett brustet hjärta så blöder man.
Och alla vet ju att sår läker med tiden, även dom djupaste.

Och när såren läker så får man ett ärr.
Och ärret påminner en om såret varje dag för resten av livet.




Övriga genrer av _bonito_
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-05-21 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_bonito_
_bonito_